Pages

2013/03/14

UPDATE: Fake official autopsieverslag Anass Aouragh is weerzinwekkend

Bismillah

Nederland is een mengeling tussen een kleptocratie en een pedocratie.

De moordzaak Anass Aouragh maakt dit meer en meer duidelijk. 

Op 19 februari 2013 schreef ik dit:

"Aangezien wetsgeneesheren ook corrupt kunnen zijn zoals in de zaak Mélissa Russo, moeten we maar zelf even hun technieken of handelingen studeren om een oorzaak te vinden m.b.t. deze moordzaak. Want dan kunnen we conclusies uitsluiten door meer informatie te verzamelen en zelf onderzoek te doen. Zoals u kan zien op deze afbeelding zijn er horizontale groeven in de nek. Dit toont aant dat het litteken recht is. Om de ophangingskrachten te weerstaan gaat een striem van onder naar boven verschuiven. Er treedt dus een druk in schuine lagen op het littekenweefsel en nooit in horizontale lagen. Bij Anass (rahimullah) is het recht, er is geen hoogteverschil. Dus iemand heeft er aan getrokken. Zoveel is zeker!"
 
http://www.klokkenluideronline.is/wp-content/uploads/2013/02/anass.dood_.jpg 


Op 14 maart 2013 tref ik dit voorlopig autopsieverslag aan van patholoog Ann Maes : ZELFMOORD DOOR SJAAL

De vraag is: staat ze eveneens onder chantage?

Wie gelooft dit nog? 

Proces-verbaal bevindingen Polite 2013-026951: het is zelfmoord

CHECK OUT NOW: 

http://censored31.blogspot.be/2013/02/video-vader-anas-aouragh-spreekt-over.html 

Voorlopige bevindingen NFI Zaak nr.: 2013.02.07.213


Er werd een onderzoek uitgevoerd door politie Wassenaar en door patholoog Ann Maes maar een onafhankelijke geneesheer en zijn besluit luidde als volgt: 

"Verder zijn er nog vragen over hoe je op je rug kan vallen als je voorover hangt en “de tak afbreekt”. Welke tak? Welke boom? Zelfde mos als op de handen? Draag- breekkracht en turgor van de tak? Het is maar goed dat ze een “disclaimer” hebben opgenomen. Met zo’n rapport zou ik er in ieder geval mijn naam niet onder durven zetten." Aldus Ton de arts.


  Anass Aouragh werd vermoedelijk gedrogeerd om uiteindelijk slachtoffer te worden van extreme verkrachting met moord als gevolg. Alles werd vermoedelijk op band gezet in een snuff movie en alles wijst erop dat het lijkje nadien zorgvuldig werd gedumpt. Dit doet mij natuurlijk denken aan de zaak Schadwald. We kunnen er niet meer om heen. Betrokkenheid hooggeplaatste lieden uit de kleptocratie niet ondenkbaar.