Pages

2013/08/23

Het Laatste Nieuws, DMorgen.be voert haatcampagne tegen blinde Jef Buts

Bismillah

Gevangenisdirecteur wilde seks met vrouwen van gedetineerden blokletterde rioolsite hln.be


Allemaal op basis van één geluidsopname waarin volgens de vlaamse kranten genoeg elementen waren om een ware haat- en lastercampagne op te starten tegen de blinde gevangenisdirecteur van Wortel. 

De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. 

In de zware kindermisbruikaffaire "de Blokkendoos" hadden we: 

  1. drie klachten van ouders 
  2. synthetisch verslag van een slachtoffer 
  3. 2 doktersattesten van letsels en seksmisbruik
  4. vele logopedische verslagen (april - juni 2013)
  5. een brief van de directrice over juf Magalie A. 

Nadien verzamelden we nog meerdere, mondelinge en zeer gruwelijke verklaringen van andere slachtoffers onder de vijf jaar die we persoonlijk hebben ontmoet tijdens een barbecue voor de kindjes.

Toen we daar een opiniestuk begonnen over te schrijven, schreeuwden de democraten moord en brand. In hun WC-kranten was er overal sprake van een lastercampagne t.o.v. 3 blanke, democratische juffen, ajib? 

Twee maten en gewichten. 

Terwijl zij "alleen" maar met een geluidsopname afkomen waarin herhaaldelijke seksuele toespelingen, obscene of ongepaste grappen, laster, obscene opmerkingen en andere aanstootgevende seksuele opmerkingen te horen zijn uit de perverse mond van Jef Buts. 

Uit dit fragment of "bewijzen" is er dus plots sprake dat indien een vrouw niet ingaat op zijn avances, dat hij wraak zou nemen op haar partner aldus rioolkrant De Morgen. Maar nergens is er sprake van beledigingen, bedreigingen of openlijke druk om seksuele gunsten, gedwongen geslachtsgemeenschap of seksueel (oraal) contact (bijvoorbeeld als voorwaarde voor een gedetineerde) te bekomen. De Vloamse media heeft het kalf te vroeg verdronken en het zou ons niet verwonderen mocht de gevangenisdirekteur klacht neerleggen wegens laster en eerroof.

De haatdragende, vlaamse riooljournalisten kennen de juiste definitie niet van woorden als 'lastercampagne' of 'eerroof'. Bovendien kopiëren ze allemaal van elkaar. Overal zie je dezelfde KGB-propagandateksten.UPDATE: Er zouden amper 3 uur na de bekendmaking reeds twee onderzoeken lopen tegen Jef Buts, de blinde gevangenisdirecteur van Wortel die opnieuw in opspraak komt. Hij zou zijn functie misbruiken aldus een vrouw en bellen om seks te vragen. Maar met betrekking tot "de Blokkendoos" loopt het allemaal zo geen vaart hoor. Integendeel zelfs...Oberfühfrer Bart De Wever legt al zijn gewicht in de juridische schaal.

#DemocracygoOut!