Pages

2013/08/19

POLITIEK: Oberführer De Wever ontzegt levensbestaan aan echtgenote en peuters van Syriëganger om opnieuw te provoceren (Agitprop)

 Bismillah
Allah ta'ala zegt:
وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِي كُلِّ أُمَّةٍ رَّسُولاً أَنِ اعْبُدُواْ اللّهَ وَاجْتَنِبُواْ الطَّاغُوتَ فَمِنْهُم مَّنْ هَدَى اللّهُ وَمِنْهُم مَّنْ حَقَّتْ عَلَيْهِ الضَّلالَةُ فَسِيرُواْ فِي الأَرْضِ فَانظُرُواْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ 


"Aanbidt Allah en vermijdt de Taghout."
Vervolgens dit:

The art of abusing jewish Muslim children

Dat er een nieuwe haatcampagne aangewakkerd werd door de Antwerpse Oberfûhrer rond de echtgenote en peuters van Syriëganger met als doel om aan te zetten tot haat jegens Moslims. 
 
Dat dit eveneens dient om de gruwelzaak van zware kindermishandeling en seksueel misbruik ten aanzien van jonge peuters in een Antwerpse kleuterschool te eclipseren. 

Dat hij er alleen maar op uit is om de allochtone gemeenschap op te zetten tegen de autochtone samenleving. Het is een oude techniek van het agitprop -. отдел агитации и пропаганды (otdel agitatsii Propagandy i) die elke kans grijpt of misbruikt om te provoceren, te bedreigen om nadien chaos, twijfel, tweedracht, wantrouwen en afschuw te scheppen en om op het juiste moment, in te kunnen grijpen als de enige mogelijke bevrijder. Dit is wat Filip Dewinter opnieuw probeerde met zijn persbericht van 22 juni en dit is wat Bart De Wever nadien poogde te doen door de ouders te bedreigen en te provoceren op 13 juli. Dit is wat BDW nu doet door een vrouw en kindjes collectief te straffen. Hun sympathisanten onder de media, lokale politie, stedelijk onderwijs, parket, verplegend personeel en onderhoudsploegen in ziekenhuizen zoals het UZ Gasthuisberg te Leuven en de rest van de Vlaamse bevolking zijn eigenlijk allemaal opnieuw in hun val getrapt. Dit is the State of the Art.

Om te eindigen nog deze oproep: stuur u kinderen niet naar de Antwerpse basisscholen want ze zijn een vogel voor de katten (juffen)

#DemocracygoOut!