Pages

2014/08/21

Ilias Azaouaj werd onthoofd door #IS

Bismillah

De jonge predikant uit Anderlecht, Iliass Azaouaj werd onthoofd door 
#IS nadat hij opnieuw op heterdaad werd betrapt tijdens communicaties met Belgische inlichtingendiensten. Vorig jaar raakte reeds bekend dat Iliass een maand in een Syrische gevangenis had gezeten. Zijn intentie (Niya') voor het afreizen naar dit oorlogsgebied was volgens hem om jongeren te overtuigen om terug te keren naar hun moeder, dus niet om Allah ta'ala te gehoorzamen. Toen al werd hij door Belgische strijders van het islamitisch verzet gearresteerd. 


Allah de Almachtige waarschuwde ons echter voor afvalligen (murtadeen): اشْتَرَوْاْ بِآيَاتِ اللّهِ ثَمَناً قَلِيلاً فَصَدُّواْ عَن سَبِيلِهِ إِنَّهُمْ سَاء مَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ

Zij verkopen de tekenen van Allah voor een geringe prijs en keren (mensen) van Zijn weg af. Slecht is inderdaad hetgeen zij doen. (Sourate at-Tawbah aya 9)

 

De "geheime" agent Ilias Azaouaj


Eerst verklaarde de collaborateur aan de Islamitische vrijheidsstrijders dat hij naar Syrië was gereisd om er te vechten en dat hij tawbah had gedaan (oprecht berouw) ten aanzien van Allah ta'ala.


Verschillende stemmen weerklonken toen en drongen aan om zijn vrijlating. De bekendste stem was deze van Bassam Ayachi:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GB0YBXkItfg


Het is vermeldenswaardig dat Iliass Azaouaj eerder tot de pseudo-salafi strekking behoorde in Brussel.

Iliass Azaouaj, 24, beschouwde zichzelf als een Belgische predikant, hij was toen al gekant tegen enkele sharia wetten van Allah ta'ala. Hij was eveneens gekant tegen de politieke instrumentalisering van de Islam door broeders van het ontbonden Shariah4Belgium. Hij was vooral gekend omwille van zijn haatcampagne tegen Abu Imran (moge Allah hem bevrijden) op Internet. Soms hield hij ook heel vreemde en tegengestelde uitspraken.


 


De "geheime" agent Ilias Azaouaj werd zelfs uitgenodigd in het Europees parlement om er te spreken over de radicalisering van jongeren samen met andere "geloofsgenoten".

Vorig jaar bekende Iliass dat hij voor de Belgische, Franse en Marokkaanse politiediensten werkte. Hij deed dit al sinds 2007. Volgens onze bronnen toen zou hij dit niet hebben verklaard onder dwang (doodsbedreigingen, marteling of enige mishandeling). Verder werd ons meegedeeld dat hij goed werd behandeld tijdens zijn gevangenschap.

Een openbare biecht volgde. Zijn bekentenis verscheen op sociale netwerksites.  

Hij deed eveneens een opmerkelijke uitspraak. Volgens hem krioelde het van afvallige spionnen in de Marokkaanse gemeenschap die kufr akbar plegen door een grote alliantie te sluiten met politici (Tawaghiet), politie en leger tegen de Moslims (Islamisten).

De vraag is door wie werd hij jarenlang geinstrumentaliseerd?

Photo : Azaouaj Iliass rencontre le président du Conseil Français du Culte Musulman Mohammed Moussaoui.
Qu'Allah les protège.Op 8 april 2013 ontmoette Azaouaj Iliass, dus net voor zijn vertrek naar Syrië echter nog de Franse president van de "Hoge" Raad van het "Islamitische" geloof, Mohammed Moussaoui.

Op 9 april 2013 ontmoette Azaouaj Iliass niemand minder dan "sultan" Ahmad van de Blauwe Moskee met de gekende 6 minaretten in Istambul.

Dezelfde dag nog ontmoet hij deze Turkse man:

Predikant Adnan Oktar 

Op 16 april 2013 werd hij gearresteerd door een speciale eenheid van Islamitische strijders aan de grens met Turkije maar werd na een maand vrijgelaten.

Hij verrichte nadien Tawbah en klom op binnen de IS-hiërarchie.
Maar sinds geruime tijd werd hij opnieuw in verdenking gesteld. Speurders begonnen hem nauwlettend in de gaten te houden. Zo hielden ze een dagboek bij en stelden zelfs vast dat hij meerdere weken niet meer aan het bidden was. Drie bronnen ter plaatse die deel uitmaken van #IS bevestigden dat hij de doodstraf had gekregen omwille van hoogverraad aangezien hij op heterdaad betrapt werd tijdens een gesprek met politiediensten via zijn computer. De Islamitische rechters oordeelden dan immmers op basis van de Nobele Koran dat hij een spion was, een Murtad en bij gevolg ter dood veroordeeld werd . 


Geschreven door @Censored31, Analist, Blogger en auteur van eBook 'Al-Qaeda in opmars' (scribd.com)